18.5.20

ACTIVITATS 18-22 MAIG


L’objectiu d’aquest dia és recordar l’estratègia de Reduir, Reutilitzar i Reciclar, que busca reorientar el comportament de tots els ciutadans per millorar el medi ambient, ja que cada cop que reciclem evitem l’acumulació de recursos naturals i allargant la vida útil dels materials. Alhora, estalviem recursos naturals, matèries primeres i energia.


                    
La música que escoltem
  Orfeu als inferns
és una opéra bouffe de
Jacques Offenbach (Colònia20 de juny de 1819 - París5 d'octubre de 1880) fou un compositor i violoncel·lista alemany nacionalitzat francès, va ser un dels creadors de gènere de l'opereta i un precursor de la moderna comèdia musical. 


                      


Si t'estimes la natura i... t'agraden els animals, para l'orella col·lega perquè ara et vaig a ensenyar. El reciclatge... consisteix a no embrutar i a mantindre els boscos nets, fer cas dels contenidors, separar vidre i paper. Si t'estimes la natura, si t'agrada la verdor, amb bon aire i aigua pura anirà tot molt millor. Si t'estimes la natura... i vore neta la mar, has de tindre ben present que el millor és reciclar. El reciclatge... mai no et deixes un paper quan te'n vages d'excursió, emporta't a casa el fem i no penses a fer foc. Si t'estimes la natura, si t'agrada la verdor, amb bon aire i aigua pura anirà tot molt millor. Si t'estimes la natura... i a més la vols conservar, si no pots salvar balenes, comença per reciclar. El reciclatge... ara ja no tallem arbres, ara aprofitem el fem, ara estalviem energia, reciclar està molt bé. Si t'estimes la natura, la rumba del reciclatge.

I ara, juguem.... 
Cal ficar cada instrument amb la seua familía... 
quan acabeu em podeu dir la puntuació que heu tret...
(la podeu ficar en el comentari d' aquesta mateixa entrada, recordeu ficar el nom i el curs)
no val fer trampes, eh?








4 comentaris:

Ainara 4.a ha dit...

hola Sunsi ,soy Ainara de 4.A. m´agradat molt.Tinc 437 Punts!!

Natalia 4b ha dit...

Yo e provat aquest joc, al principi no savia que fer pero despres e provat altra vegada y m'ha agradat molt.

SUNSI PIÁ ha dit...

👏👏👏👏 ARTISTES!!!!!

Natalia ha dit...

Tinc una duda Sumsi avore yo crec que ahi hi ha molts fallos per exemple desde quant el oboe es un instrument de fusta?