20.5.19

STAR WARS


Escoltem aquesta setmana la BSO               STAR WARS
 En 1977, les pantalles de 32 sales de cine als Estats Units van mostrar la primera pel·lícula d'una saga amb escenaris extraterrestres, naus especials i personatges que marcarien a les generacions següents: La guerra de les galàxies. 
El film barrejava elements d'un conte de fades, un western, efectes especials i arrels de la mitologia de diverses cultures, explica el lloc en internet LucasFilms, empresa creada pel guionista i director de la sèrie, George Lucas.
A partir d'eixe 25 de maig, la pel·lícula va transcendir el món del cine i va conquistar al de la televisió, els videojocs i sobretot a una cultura popular que ràpidament va adoptar com seus els personatges d'aparença humana, extraterrestre o robòtica: Darth Vader, Luke Skywalker, Han Solo, la princesa Leia, Obi Wan Kenobi, C-3PO, R2-D2 y Chewbacca.

La innovació d'este film no sols va provocar un fenomen de masses sinó que va guanyar sis premis Oscar,
 la majoria pels seus efectes (vestuari, maquillatge, art) 
i la seua banda sonora."

                        
EL COMPOSITOR : John Towner Williams 
(Floral Park, Nova York, EUA, 8 de febrer de 1932) 
és un compositor i pianista nord-americà. És el compositor elegit per Steven Spielberg, i és la persona viva que ha rebut més nominacions a l'Oscar (51). Ha guanyat l'Oscar en cinc ocasions. 


ANEM A PRACTICAR LA MELODIA  ...
Clica damunt la imatge

  https://martapalet.wixsite.com/starwars

 

1 comentari:

Laia Guzmán ha dit...

hola Sumsi soc Laia. No he trobat quants dobles hi han en final dance imitant a Jennifer Beals. Pero he aberiguat algo en esta pagina web.

http://www.blogodisea.com/dobles-jennifer-beals-flashdance.html

tambe em va agradar quan tenies de muisica per a entrar al cole la le harry potter.esque em agrada molt.