3.6.18

SENYOR LLAURADOR de RAMONETS



Escoltem aquesta setmana música de 
RAMONETS 

"Som una  banda de rock orientada al públic infantil .
 Volem aprobando este estilo de música als més menuts, que els xiquets i xiquetes disfruten sentint-nos, que a més a més aprenguen, al llarg de l'actuació, aspectes relacionats amb el rock, com por ejemplo quins són els instruments que composen una banda, por què es fan cors, com saludem els rockers, o inclus que toquen la guitarra con nosaltres en cançó. El objetivo es que participe en los conciertos nostres, ballant, botant, cantant, i cridant to the que es puga "



A més a més, un altre objectiu de RAMONETS es la difusió de la nostra llengua. Per això hem adaptat les lletres de les cançons al valencià, les les orientates al nostre públic, intercalant cançons amb temàtiques lúdiques i festives amb altres que promouen valors que considerarem fonamentals difondre entre els nostres fill i filles com la igualtat de les persones, el ¡Reciclaje, la cura de la natura, o el gaudir de la vida, que són dos dies!




                               


RAMONETS som 6 melòmans residentes a la província de València. 4 de nosaltres som músics amb una llarga trajectòria:
 Ferran Martí (33 d'envit, Orkesta Paraíso) a la guitarra i veu, 
Robert Fort (No-Frosth) a la guitarra y als cors,
 Juansa (DragonFly) a la bateria y als cors,
 i Tol (Sujeto K, Daze Of Dawn) al baix i als cors. 
D'altra banda, en compañía de Urbà com a animador, i Dani Cardona (Una sonrisa terrible y Estudis El Sótano-Barri del Carme) com un tècnic de so.