25.5.18

SWISH SWISH

Ho heu aconseguit!!!!

Quina constància!!!

De tota manera, el vídeo original també ens parla que cal cuidar l' alimentació i els hàbits per aconseguir bons resultats. 

Ací tenim la música instrumental...

                    





Parlem d'eixe ball -tan absurd com a hipnòtic- que consistix a moure els braços d'un costat a un altre, com un pèndol, intercanviant-los per la part posterior i davantera del cos.
 Tota pràctica és poca per a aconseguir ser el més ràpid del pati del col·legi o presumir de destresa en el parc infantil.
 La majoria de xiquets i adolescents estan enganxats a este joc.
 Però, d'on ve?
 per què s'ha posat tan de moda?

 Aclarim dubtes, per parts.
 I comencem cridant-lo pel seu nom per a parlar d'ell amb propietat: 

Swish Swish. 
Així es denomina.
 Este fenomen viral, que s'ha propagat com la pólvora per tot el món, té un culpable: Russell Horning. O, la qual cosa és el mateix, Backpack kid.
El xic de la mochila. 
Tot just 14 anys este jove de Lawrenceville (un poble ubicat en el comtat de Gwinnett en l'estat nord-americà de Geòrgia) va començar a penjar vídeos en Internet per a presumir davant del món. Balancejar els braços a la velocitat de la llum en un estrany moviment que va anar engreixant la xifra dels seus seguidors en Instagram quasi a la mateixa velocitat que els seus aplaudits balls, que a hores d'ara seguixen la fredolina de 1,6 milions de persones en la dita xarxa social.



                        
Ara per als més valents, la pràctica, no del ball... de la música...

Ho podrem gravar d' ací a a final de curs... jo crec que molts ho aconseguireu...