18.5.14

DIA INTERNACIONAL DELS MUSEUS: MUSEU ÈTNIC DE LA MÚSICA

Hui 18 de Maig es celebra el dia Internacional dels museus.

En 1977, el Consell Internacional de Museus (ICOM) creà el Dia Internacional dels Museus per a sensibilitzar el públic sobre el paper dels museus en el desenvolupament de la societat.

Nosaltres ho celebrarem amb el El Museu de la Música Ètnica.
Aquest museu està concebut com un espai per a la investigació, la difusió i la valoració de la música ètnica i tradicional, per a conservar, potenciar, mostrar i comprendre millor la història, les funcions i la importància de la música ètnica en el context pròxim de la Regió de Múrcia i en l'entorn global dels cinc continents. 
El Museu de Música Ètnica de Barranda oferix, a través del seu recorregut expositiu, una interessant selecció temàtica dels instruments musicals més vivament arrelats en la tradició humana de les distintes ètnies del nostre planeta, tots ells pertanyents a la col·lecció de l'investigador i etnomusicóleg Carlos Blanco Fadol. 

Instruments dels cinc continents .Cada cultura, cada continent té la seua manera d'entendre la música i posseïx els seus propis instruments per a crear-la i reproduir-la. Són eixos mateixos instruments els que ens parlen de les característiques de cada poble.

Clica damunt la imatge





5 comentaris:

gabi 6a ha dit...

http://gabi22vla11.wix.com/trabajo-musica

gabi6a ha dit...

http://gabi22vla11.wix.com/trabajo-musica

Anònim ha dit...

http://gabi22vla11.wix.com/trabajo-musica

marcos 6b ha dit...

http://marcomven.wix.com/melendi

marcoa ha dit...

http://marcomven.wix.com/melendi sunsi mi trabajo soi marcos