26.11.13

AUDICIÓ "VENT D' ORIENT"

Excel.lent... ens ha encantat l'audició de "VENT D' ORIENT"... els instruments, les danses,  el vestuari, el maquillatge... i hem pogut participar i pujar a l'escenari... no tots està clar.
Recordeu què aquesta vesprada a les 19 hores repeteixen l'espectacle per a les famílies.
Us deixe una xicoteta mostra de fotos... .







Aquesta audició s'enmarca dins el "programa d'innovació per a la lluita contra el fracàs escolar a través de la realització d'activitats per a la promoció de la música" que vam presentar a principi de curs.

3 comentaris:

vero 5éB ha dit...

Hola Sunsi, soc Vero de 5éB. Tinc que dir que la excursió em va agrdar molt, perque les cançons eren molt boniques i pareixia com una nana per a dormir, despés la musica que estaven tocant les xiques em va agradar molt. I també abien tocat instruments que nosaltres em fet en els treballs com la pipa,el koto etc... I també em va agradar cuan va eixir al escenari Carlos i va ballar amb les ballarines i el altres xiquets perque acababa la cançó i Carlos feia unes poses molt rares. Hadeu Sunsi.

ROCIO I PATRI 5 ha dit...

HOLA SUNSI NOS AGRADEN MOLT LES FOTOS DE LA EXCURSIO ESPEREM MOLTES EXCURSIONS COM AQUESTAS.
UN BES ROCIO I PATRI 5.

Anònim ha dit...

http://www.youtube.com/watch?v=bJFFA7X_fHs Hola Sunsi, soy Marta de 6ºa. Esta es Maika, una vocaloid japonesa que su prototipo hace que cante muchos idiomas, incluido el catalán y el español