23.10.12

ELS ESQUELETS

Ací teniu la base per a estudiar el tema dels esquelets .... espere la practiqueu durant aquesta setmana...i si tot va bé la propera setmana, 
maquillatge i vídeo...





        Clica damunt la imatge per a escoltar la base musical .






4 comentaris:

Alicia ha dit...

Hola , Sumsi es que jo buic tocar-la amb la musica no sols el piano si no tota la cançò per a practicar les entrades y to açò , per que si las ficada jo no la trobe , pots subirla ? Una altra cosa el dulluns que vè tenim que anar disfresats , o en podem cambiar en el bany, es que jo visc una miqueta lluny de cole y vindre disfresada de vampiressa , em dona algo , em puc cambiar al bany y maquillarme per lo de la conçò?

SUNSI PIÁ ha dit...

Alicia, clica damunt l'esquelet i tens la base musical... si no pots conectar al enllaç m'ho tornes a dir però a mi em funciona perfectament.
Lo de vindre disfressada... pensa que tenim la classe a les 9 del matí, vine amb el maquillatge i la roba si vols et la fiques a l'escola... però perdrem molt de temps no?...

Alicia ha dit...

No per que cuan arivem jo me`n vaig al vany i em cambiè , pot entrar Laura en mi es que la disfresa es seua i me la deixat axì que m`ha jude a ficarme-la , pero alomijor vinc am el maquillatje ja fica , sumsi i ens podras fer una foto? Per a ficar-la al blog?
Una alñtra cosa jo em puc traure la camera , per a fer una foto?

Alicia ha dit...

Bona vesperda Sumsi, esit buscant les grabacions i no les trobe , y pots ficar en la que tocen les flautes,els metalofons... perfabor! Es que va quesdar molt chula!
Si pots ficala i si no res...
Sumsi per a la setmana que ve sara i jo poden triar una cançò?
Un salud