26.6.12

50 MILIONS

Aquesta és l'última cançó i la que us dedique a tots i molt especialment als de 6é que ens deixen i marxen ja cap a l'Institut.
Per què aquesta cancó?
M'agrada sobre tot una de les seues frases:

"Els records de l'escola
ompliràn el teu demà
fes que siguen bon records".
Sincerament, en aquest curs,
"ens heu deixat records molt bonics."

14 comentaris:

Anònim ha dit...

hola sunsi al meu germa i a mi ens a agradat molt,moltisim la canço .el dijous ens vorem tinc dos sorpreses per dirte-les...

Anònim ha dit...

soc manuel i...HE APROVAT EL CONSERVATORI, I HE QUEDAT EL SEGON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Anònim ha dit...

hola soc Angela i esta molt jula la canço un petonet i moltes abraçades...ens vorem en septembre tinc moltes ganes de tocar la flauta i que em escolten tots els meus companys.

SUNSI PIÁ ha dit...

M'alegre moltíiiissim, ara bé no esperava menys de tú.
Si pots torna a enviar l'enllaç de wix, gràcies.
BON ESTIU

SUNSI PIÁ ha dit...

GRÀCIES ANGELA, de segur que als teus companys també els agradarà escoltar-te i a mí.. no cal dir-ho.
BON ESTIU.

Anònim ha dit...

hola soc angela moltes gracies toque molt be se moltes cançons tot el que me diuen el toque amb la flauta...un petonet i que passes un bon estiu.

Anònim ha dit...

hola soc angela te vull dir un altra coseta ahir va ser el meu aniversari em varen regalar moltes cosses jules lo que mes en va agradar va ser els patins de mario despres en varen regalar un rellotge, i unes sabates de cuña pero no feia taco era de espart,un conjunt molt bonic,una falda, un pañolet...

Anònim ha dit...

moltes gracies i per cert si no u saps soc Angela de 3b.

Anònim ha dit...

hola sunsi soc Angela sense voler me fet un esgin_se i casi no puc caminar asoles volia'n dirte'n aço...un beset.

Anònim ha dit...

sumsi!!!!!! te estic parlant y no me contestes pues anem be no super be...contestam perfavor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

de Angela.

SUNSI PIÁ ha dit...

Hola ANGELA!!! tens tota la raó del món, però quan començe el curs et donaràs compte que estava ocupada preparant...hum! ja ho veuràs.
El que no hi ha dubte és què aquest estiu t'està passant de tot, espere que ja pugues caminar, nadar... i que em comptes més cosetes, sempre m'alegra saber de tú. Una forta abraçada.

Anònim ha dit...

moltes gracies sumsi sabia que tu em podries animar ya puc caminar,nadar anar a la platja etc.... m'alegre un munto de parlar amb tu,saps que? me he curtat el monyo rl tinc super curt estic molt guapa...un bes ben fort.

Anònim ha dit...

hola sumsi saps que e anat a un apartament que esta en moraira estava molt xulo em varem quedar 4 dies ara el 19 disabte vaig a benidorm del 19 al 26 1 setmana amb la meva tia el meu oncle i la ava cosina. me lo vaig a pasar super mega guay.jaja


de Angela ac .

Anònim ha dit...

hola sunsi magraden molt les cancions a mi i al meu germa ya a comencat el cole i ya va empeçar musica no escric perque no me diça escriure tots els dies u intente i no em diça bueno hui ma deixat,pero no mes ahir no em va deixar. SOC LUCIA M.DE 2B